دندانپزشکی شبانه روزی در شمال تهران

کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی هروی در منطقه 4 و شمال شرق تهران و نزدیک به محله های پاسداران, شیان, لویزان, مجیدیه, اراج, ازگل سیدخندان

دندانپزشکی شبانه روزی در شمال تهران

کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی هروی در منطقه 4 و شمال شرق تهران و نزدیک به محله های پاسداران, شیان, لویزان, مجیدیه, اراج, ازگل سیدخندان

این سوالی است که شاید در ذهن بسیاری از افراد باشد, که آیا پرداخت هزینه کاشت ایمپلنت دندان شامل خدمات شرکت های بیمه ای می شود؟ برای دریافت پاسخ به این سوال به ادامه مطلب مراجعه کنید.

کاشت ایمپلنت دندان

هزینه های مربوط به ایمپلنت های دندانی در حال حاضر تحت پوشش بیمه ها قرار ندارد، اما ممکن است بیمه هزینه کاشت دندان را با توجه به خط‌ مشی خود یا در صورت از دست دادن دندان پوشش دهد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در این باره و این شرایط خاص خود با دندانپزشکی و نماینده شرکت بیمه ای مشورت کنید.

البته شاید گاها برخی شرکت های بیمه ای در شرایط خاص اقدام به پرداخت هزینه ها کنند. لطفا به مقاله زیر توجه فرمایید:

هدف از خریدن بیمه تکمیلی کمک به پرداخت هزینه‌های درمان است. بیمه تکمیلی یا بیمه درمان تکمیلی بیمه‌ای است که با ارایه پوشش‌های مختلف پرداخت هزینه‌های پزشکی را برای بیمه‌گزار پرداخت می‌کند. برخی اوقات بیمه تکمیلی را به نام پوشش‌های آن می‌شناسند مانند بیمه تکمیلی ایمپلنت یا بیمه تکمیلی برای زایمان. البته این نام‌ها توسط افراد جامعه ساخته می‌شود و گاهی به اشتباه فراگیر می‌شود در صورتی که ممکن است همچین بیمه‌نامه‌ای وجود نداشته باشد. گاهی نیز این موارد تنها یکی از پوشش‌های بیمه تکمیلی هستند. برای شناخت هرچه بیشتر بیمه درمان و آشنایی با بیمه تکمیلی ایمپلنت خواندن این مطلب ضروری به نظر می‌رسد.

فواید بیمه تکمیلی برای بیمه‌گزار چیست؟

افراد اگر بیمه درمان پایه داشته باشند مثلاً دفترچه درمان تامین اجتماعی و یا خدمات درمانی و دیگر انواع دفترچه‌های درمان پایه را داشته باشند، هر وقت که به پزشک و مراکز درمانی مراجعه کنند هزینه‌های درمان تا مقدار مشخصی توسط این بیمه‌ها پرداخت می‌شود. فواید بیمه درمان تکمیلی در پرداخت هزینه‌های مازاد درمان است. یعنی وقتی هزینه‌های درمانی از سقف پرداخت بیمه پایه شما بیشتر شود، می‌توانید با استفاده از بیمه تکمیلی هزینه‌های ایجادشده را بپردازید.

بیمه تکمیلی هزینه‌های درمانی مازاد بیمه‌گزار که توسط بیمه پایه پرداخت نمی‌شود را جبران می‌کند.

پوشش‌های بیمه تکمیلی را بشناسید

گفتیم بیمه تکمیلی پوشش‌های مختلفی دارد که گاهی مردم این بیمه را به نام این پوشش‌ها می‌شناسند. به طور خلاصه اگر بخواهیم از پوشش‌های بیمه تکمیلی اسم ببریم باید به موارد زیر اشاره کنیم:

  • پوشش پرداخت هزینه‌های بستری
  • پوشش پرداخت هزینه‌های جراحی تخصصی
  • پوشش پرداخت هزینه‌های سونوگرافی و انواع اسکن
  • پوشش پرداخت هزینه‌های نوار مغز و تست ورزش
  • پوشش پرداخت هزینه‌های شکستگی و دررفتگی
  • پوشش پرداخت هزینه‌های خدمات آزمایشگاهی
  • پوشش پرداخت هزینه‌های آمبولانس
  • پوشش پرداخت هزینه‌های زایمان و درمان نازایی
  • پوشش پرداخت هزینه‌های ویزیت و دارو
  • پوشش پرداخت هزینه‌های دندانپزشکی
  • پوشش پرداخت هزینه (اروتز و پروتز) سمعک
  • پوشش پرداخت هزینه‌های درمان عیوب انکساری چشم

کاشت ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت یکی از درمان‌های دندانپزشکی و یکی از راه‌های جایگزینی دندان‌های غیر قابل ترمیم و ازدست‌رفته است. به طور خلاصه می‌توان گفت ایمپلنت یک پین تیتانیومی خالص است که جایگزین دندان ازدست‌رفته می‌شود و روی آن نیز قسمتی به اسم تاج قرار می‌گیرد. تاج ظاهری مشابه دندان طبیعی دارد و روی پین نصب می‌شود تا ظاهر دهان و دندان تا حد امکان مشابه حالت طبیعی آن باشد. منظور از بیمه تکمیلی ایمپلنت نیز بیمه‌ای است که هزینه کاشت ایمپلنت را برای بیمه‌گزار جبران کند.

بیمه تکمیلی ایمپلنت کدام نوع بیمه است؟

با تعریفی که از ایمپلنت داشتیم می‌توان فهمید که پوشش دندانپزشکی هزینه‌های مربوط به دندانپزشکی را پرداخت می‌کند. اما سوال مطرح این است که آیا پوشش هزینه‌های دندانپزشکی همه اعمال مربوط به دندان راتحت پوشش قرا رمی‌دهد یا خیر؟ البته اگر دندان‌های بیمه‌گزار در اثر حوادث از بین رفته باشد و بیمه‌گزار بیمه حوادث داشته باشد می‌تواند برای درمان خود اقدام کرده و خسارت لازم را از محل این بیمه‌نامه دریافت کند. اما در مورد بیمه درمان تکمیلی باید اعمالی که تحت پوشش دندانپزشکی بیمه درمان قرار می‌گیرند را بررسی کنیم.

پوشش دندانپزشکی هزینه‌های درمان بیماری‌های دندان را پرداخت می‌کند.

خرید بیمه تکمیلی ایمپلنت و درمان تکمیلی

مهم‌ترین نکته‌ای که در این قسمت باید بدانید این است که آیا بیمه تکمیلی ایمپلنت وجود دارد یا خیر؟ گفتیم پوشش دندانپزشکی هزینه‌های درمان دندان را تا سقف تعهدات خود پرداخت می‌کند اما باید بدانید بیمه تکمیلی ایمپلنت وجود ندارد زیرا عمل ایمپلنت جزء موارد استثناء است که بیمه درمان بابت آن هزینه‌ای نمی‌پردازد. با توجه به عدم وجود بیمه تکمیلی ایمپلنت اگر تمایل دارید تا با ابعاد مختلف پوشش دندانپزشکی به طور کامل آشنا شوید می‌توانید همچنان این مطلب را دنبال کنید. باید بدانید وقتی بیمه تکمیلی دندانپزشکی را خریداری می‌کنید در واقع همان بیمه درمان تکمیلی را خریده‌اید.

هزینه‌های ایمپلنت جزء استثنائات بیمه تکمیلی است و توسط پوشش دندانپزشکی پرداخت نمی‌شود.

انواع بیمه‌نامه گروهی و انفرادی در بیمه های تکمیلی

بیمه درمان تکمیلی به صورت گروهی و انفرادی در بازار بیمه عرضه می‌شود. برای خرید بیمه درمان به صورت گروهی باید بیمه درمان پایه را داشته باشید و تعداد اعضای مجموعه بیشتر از 50 نفر باشد. بنا بر این خرید بیمه درمان گروهی فقط مخصوص افرادی است که در یک محیط کاری مشغول به فعالیت باشند و تعداد آن‌ها نیز به حد نصاب رسیده باشد اما خرید بیمه درمان انفرادی توسط هر کسی امکان‌پذیر است و شرایط خاصی ندارد. در زمان خرید بیمه درمان انفرادی کافی است پوشش دندان‌پزشکی را انتخاب کنید تا در کنار پوشش‌هایی مانند بستری، جراحی، هزینه‌های آمبولانس و دیگر پوشش‌های بیمه تکمیلی از این پوشش نیز استفاده کنید.

مقدار حق بیمه‌های پرداختی در پوشش دندانپزشکی بیمه تکمیلی انفرادی

پوشش دندانپزشکی در بیمه تکمیلی انفرادی به شما در پرداخت هزینه‌های درمان مشکلات دندان کمک می‌کند اما خیلی از متقاضیان این بیمه می‌خواهند بدانند بابت دریافت پوشش دندانپزشکی و استفاده از بیمه تکمیلی ایمپلنت باید چه مقدار حق بیمه بپردازند؟ در بیمه سامان به عنوان تنها بیمه‌ای که خدمات بیمه تکمیلی را به صورت انفرادی ارایه می‌کند چند طرح مختلف وجود دارد که هر یک حق بیمه مخصوص به خود را دارد. در بیمه تکمیلی سامان حق بیمه طرح‌هایی که پوشش دندانپزشکی داشته باشند از 627000  تومان شروع شده و تا 2 میلیون تومان وجود دارد. در ادامه این طرح‌ها و سقف تعهدات بیمه تکمیلی ایمپلنت یا همان دندانپزشکی را بررسی می‌کنیم.

بیمه‌گزار با پرداخت حق بیمه برای پوشش دندانپزشکی می‌تواند از دیگر مزایا و پوشش‌های بیمه تکمیلی استفاده کند.

طرح‌های بیمه‌ای با پوشش دندانپزشکی در بیمه تکمیلی انفرادی سامان

بیمه درمان در بیمه سامان شامل 6 طرح بیمه‌ای با حق بیمه‌ها و پوشش‌های مختلف بیمه‌ای است. طرح نسیم که پایین‌ترین حق بیمه را دارد، پوشش دندانپزشکی را ارایه نمی‌کند. در طرح مهر پوشش هزینه‌های دندان‌پزشکی در کم‌ترین حالت ممکن یعنی تا سقف 100 هزار تومان پشتیبانی می‌شود. در طرح سروش نیز این سقف پوشش زیاد نیست و تنها 200 هزار تومان به بیمه‌گزار پرداخت می‌شود. طرح شمیم هزینه‌های دندانپزشکی را تا سقف 500 هزار تومان پوشش می‌دهد و طرح وصال و طرح عقیق که از بهترین طرح‌های بیمه درمان سامان هستند تا سقف 1 میلیون تومان این هزینه‌ها را می‌پردازند. میزان حق بیمه‌های پرداختی به همراه سقف تعهدات را می‌توانید در جدول زیر ببینید.

طرح‌های بیمه‌ای با پوشش دندانپزشکی در بیمه تکمیلی انفرادی سامان

*توجه داشته باشید که این حق بیمه‌ها تنها به خاطر پوشش دندانپزشکی نبوده و برای کل پوشش‌های بیمه تکمیلی دریافت می‌شود. مثلاً در طرح عقیق بیمه‌گزار می‌تواند تا سقف 1میلیون تومان از خدمات دندانپزشکی، تا 37 میلیون تومان از خدمات بستری، تا 75 میلیون تومان جراحی تخصصی به اضافه دیگر پوشش‌های بیمه تکمیلی سامان استفاده کند.

پوشش دندانپزشکی تنها یکی از پوشش‌های بیمه درمان است و حق بیمه متناسب با کل پوشش‌ها در نظر گرفته می‌شود.

چند نکته در استفاده از بیمه دندانپزشکی

اگر می‌خواهید از بیمه دندانپزشکی استفاده کنید باید این بیمه را به خوبی بشناسید و همچنین به نکات مهمی که در بیمه‌نامه و استفاده از آن وجود دارد توجه کنید. ما در اینجا به شما نکاتی را می‌گوییم که دانستن آن‌ها بسیار مهم است.

  1. اگر بیمه درمان پایه دارید (مثلاً دفترچه درمان تامین اجتماعی) می‌توانید به مراکز درمانی طرف قرارداد با این بیمه مراجعه کنید. هزینه‌های دندانپزشکی برای خدمات ساده دندانپزشکی مانند کشیدن دندان، پر کردن معمولی و… توسط این بیمه‌ها پوشش داده شده می‌شوند.
  2. برای دریافت بیمه تکمیلی باید دچار بیماری خاصی نباشید. به عبارتی در زمان خرید بیمه باید سالم باشید. به همین دلیل اگر دچار دندان‌درد هستید و یا دندان‌های خراب‌شده و آسیب‌دیده‌ای دارید ممکن است تقاضای بیمه شما برای پوشش دندانپزشکی از سوی بیمه‌گر رد شود و یا برای استفاده از بیمه‌نامه مجبور به گذراندن دوره انتظار شوید.
  3. دوره انتظار در بیمه تکمیلی به مدت‌زمانی گفته می‌شود که شما بیمه‌نامه را خریده‌اید اما قادر به استفاده از آن نیستید. مدت‌انتظار به خاطر منطقی بودن قوانین بیمه در نظر گرفته شده و تنها در برخی پوشش‌های بیمه‌ای وجود دارد. به عنوان مثال دوره انتظار برای زایمان 9 ماه تا 1 سال است و برای استفاده از پوشش بستری مدت انتظار 3 ماه از خرید بیمه‌نامه است.
  4. همه طرح‌های بیمه تکمیلی دارای فرانشیز هستند. فرانشیز یعنی مبالغی که بیمه‌گر تعهدی برای پرداخت آن ندارد و بیمه‌گزار باید این هزینه را شخصاً پرداخت کند. فرانشیز بیمه تکمیلی و دندانپزشکی در طرح‌های بیمه سامان 10 درصد است.
  5. در بیمه تکمیلی به صورت گروهی، میزان تعهدات و پوشش‌های بیمه‌ای با توافق طرفین صورت می‌گیرد و به همین دلیل نمی‌توان در این موارد به مقدار دقیقی اشاره کرد.
  6. یادتان باشد بیمه تکمیلی ایمپلنت وجود ندارد و در بیمه درمان تکمیلی تنها پوشش دندانپزشکی وجود دارد که در آن هم هزینه عمل‌هایی مانند ایمپلنت، ارتودنسی، جراحی لثه و دندان مصنوعی مورد تعهد بیمه‌گر نبوده و پرداخت نمی‌شود.

خرید ساده و لحظه‌ای انواع بیمه تکمیلی

برای خرید بیمه تکمیلی کافی است به سایت بیمیتو مراجعه کنید. به راحتی می‌توانید بیمه تکمیلی انفرادی و یا بیمه تکمیلی گروهی مورد نیاز خود را با ارایه اطلاعاتی ساده خریداری کنید. در بیمیتو همچنین این امکان وجود دارد تا خرید بیمه عمر، خرید بیمه شخص ثالث و یا خرید بیمه بدنه را انجام دهید. بیمه‌نامه پس از صدور به صورت رایگان به آدرسی که ارایه کرده‌اید ارسال خواهد شد. در برخی بیمه‌ها مانند بیمه آتش سوزی و یا بیمه مسافرتی نیازی به دریافت نسخه کاغذی نیست و به همین دلیل بیمه‌نامه به ایمیل شما ارسال می‌شود. اما اگر به هر دلیل بیمه‌گزار تمایل به داشتن نسخه کاغذی داشته باشد این بیمه‌نامه‌ها نیز به آدرس وی ارسال خواهند شد.

 

منبع: وبلاگ بیمیتو

۹۸/۰۷/۲۰
علی مهدی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی